ZAPRASZAMY DO MIELNA

 

/

OFERTA WESELNA

            Twoje wesele w ............Ośrodku Krokus, malowniczo położonym przy samy morzu, z pięknym zielonym terenem
w sam raz na nie zapomnianą sesję zdjęciową.
            Ślub to piękne wydarzenie, bardzo ważne jest aby było pięknie zorganizowane, chcemy Wam w tym pomóc. Od lat organizujemy wesela i wiemy ile trudu trzeba włożyć w organizację zarówno ślubu jak i wesela.

Dlatego stworzyliśmy dla was świetną ofertę.

Zapewniamy wszystko w cenie przyjęcia weselnego:

Dodatkowo proponujemy pokoje  dla gości weselnych,
płatne od 30-50 zł za osobę

Przyjęcie weselne  cena 150 zł za jedną osobę
Poprawiny 40 zł za jedną osobę
Dzieci do 3 lat bezpłatnie
dzieci 3-10 lat oraz Dj, orkiestra, kamerzysta, fotograf- 50%
powyżej 110 osób – cena do negocjacji

Cena  zawiera : dania gorące, zimne przekąski, ciasto, owoce, napoje gazowane, soki, woda, stół wiejski, apartament dla pary młodej od piątku do poniedziałku, poprawiny 5 godzin, nie pobieramy opłaty tzw. „korkowej”
Wesele do godziny 4.00, poprawiny 12-17.00

 

PROPOZYCJA MENU

ZUPA – serwowane w wazie do stolika
o Rosół królewski z makaronem

Danie główne – serwowane na paterach do stolika
o Kotlet de-vollai zawinięty z masłem i serem , kotlet schabowy , kotlet szwajcarski
z   ananasem, karkówka pieczona w ziołach z sosem myśliwskim  podane z    ziemniaczkami oraz zestawem surówek

Bufet gorący serwowany
o godz 20.00 Indyk pieczony z żurawiną i brzoskwinią
o godz 22.00 Barszcz czerwony podany z pasztecikiem nadzianym mięsem
o godz 23.30 Golonka duszona w kapuście
o godz 01.30 Zupka gulaszowa oraz flaczki wołowe

Bufet zimny – Przekąski
o Boczek rolowany z papryką
o Tymbaliki drobiowe
o Karkówka pieczona z ziołami
o Śledzik w trzech odsłonach (w oleju, w śmietanie, po kaszubsku)
o Jajka zawijane w szynkę
o Schab pieczony ze śliwką kalifornijską
o Ryba po pgrecku
o Carpaccio z łososia
o Zoccarella w pomidorach ze świżą bazylią
o Kompozycja wędlin

Dodatki
o Kawa, herbata
o Soki oraz napoje gazowane
o Pieczywo, smalec starolpolski z wędzonką
o Ogórczki kiszone lub małosolne
o Pomidroki i ogórki świże
o Grzybki marynowane, oliwki
o Sos: chrzanowy, czosnkowy

Stół wiejski- strzecha
o Szynka wędzona, kiełbasa wędzona,
o Kaszanka, pasztet, salceson,
o Smalec staropolski, pieczywo żytnie, ogórki

Poprawiny 12.00-17.00
o Żur z jajkiem oraz białą kiełbaską
o Filet z kurczaka w sosie śmietanowym z kurką podany z ziemniakami oraz zestawem surówek

We własny zakresie: TORT oraz alkohol

 

Dania do wyboru SZEF KUCHNI proponuje:

Zupy:
Rosół królewski z makaronem, pomidorowa z ziołami, krem grzybowy z groszkiem ptysiowym, krzepka, gulaszowa, barszcz czerwony, cebulowa, wiosenna, krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym, Bueff Sttrogonow, żur z jajkiem na białej kiełbasie, borowikowa z kluseczkami.

Dania główne:
Kotlet de-vollaj z masłem i serem, kotlet  mielony zwykły lub nadziany pieczarką, kotlet szwajcarski z ananasem, filet z kurczaka panierowany, zraz z wołowiny z sosem pieczeniowym, filet z kurczaka w sosie śmietanowym z kurką/grzybkami leśnymi, karkówka pieczona w ziołach z sosem myśliwskim lub sosem pierzowym , bryzol nadziany pieczarką, filet z kurczaka w warzywach, kotlet tradycyjny schabowy.

Dania gorące serwowane:
Indyk pieczony z żurawiną i brzoskwinią (płonący), barszcz czerwony podany z pasztecikiem nadzianym mięsem lub krokietem, golonka duszona w kapuście, bigos „polski” z białą kiełbaską, żeberka duszone w kapuście, gołąbki zawijane w sosie pomidorowym, udko pieczone z pieczarkami, pieczarki faszerowane,
pałki, skrzydełka, udka płonące, prosiaczek pieczony z kaszą surówką i chrzanem,

Przekąski zimne:
Boczek rolowany z papryką, tymbaliki drobiowe, karkówka pieczona z ziołami,
śledzik w trzech odsłonach (w oleju, w śmietanie, po kaszubsku),
jajka zawijane z szynką lub łososiem, schab pieczony ze śliwką kalifornijską, ryba po grecku, carpaccio z łososia, zoccarella w pomidorach z bazylią, kompozycja wędlin, tatar z łososia,  śledzik po staropolsku, pstrąg/karp zalany galaretą, szczupak faszerowany, sałatka z łososiem, tatar z wołowiny, boczek faszerowany, galantyna z drobiu, schab w galarecie, sałatka „polska”, sałatka z brokułami, sałatka grecka, sałatka z tuńczyka, sałatka z paluszków krabowych, sałatka z szynką, sałatka gyros,

Dodatki:
Kawa, herbata, soki oraz napoje gazowane, pieczywo, smalec staropolski z
wędzonką, ogóreczki kiszone lub małosolne, pomidroki i ogórki świeże, Grzybki
marynowane, oliwki, sosy: chrzanowy, czosnkowy, ciasto, papryczki peperoni,,
pieczarki konserwowe,  deska serów pleśniowych.

 


Zapraszamy serdecznie do skorzystania z naszej oferty, przyjmujemy rezerwację na rok 2019 mamy jeszcze wolne terminy w roku 2018.
Kontakt w sprawie organizacji wesela lub przyjęcia okolicznościowego:
Monika Snoch 500 092 502